Jenthly Design is een grafisch bureau in Hamme opgericht in 2020 door student-zelfstandige Jenthe De Bruyne (21). Ze kon niet wachten tot ze haar diploma had om haar droom waar te maken.

Tijdens haar studies Grafische en Digitale Media – Crossmedia Ontwerp aan de AP Hogeschool Antwerpen heeft Jenthe De Bruyne de sprong gewaagd en startte ze als student-zelfstandige. Jenthly Design was born! Ondertussen heeft Jently Design al enkele mooie projecten achter de rug en werd Jenthe zelf uitgenodigd om haar verhaal te vertellen op de KickOff Days van TAKEOFFANTWERP_ (je kan haar interview onderaan bekijken). 

Bij Jenthly Design kan je terecht voor een nieuwe branding, unieke digitale illustraties, kaartjes en nog veel meer. In onze webshop verkopen we ook onze eigen collectie kaartjes! 


“Met Jenthly Design wil ik de drempel om professionele grafische hulp in te schakelen verlagen. Het kan voor o.a. startende (jonge) ondernemers, koppels die binnenkort hun eerste kindje verwachten en kersvers verloofden heel overweldigend zijn om naar een grafisch ontwerper te stappen voor de allereerste keer. Bij Jenthly Design leggen we dan ook de nadruk op onze zachte aanpak. De wensen en noden van de klant staan altijd centraal en respecteren we ook. We gaan de klant nooit pushen en geven enkel passend advies.”

– Jenthe, eigenaar

Watch us

Tijdens de KickOff Days van TAKEOFFANTWERP_ werd Jenthe uitgenodigd door SINC om te vertellen over Jenthly Design. Bekijk het interview hier.

Video afspelen