Diensten

Ontwerp op maat

Wil je graag een eigen ontwerp laten uitwerken? Ik help je graag met je idee. 

Verloop:
Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Op basis van de informatie die ik krijg tijdens dit gesprek maak ik een offerte op maat. Eens deze is goedgekeurd, stuur ik je binnen de 10 werkdagen 3 startconcepten. Van hieruit gaan we verder met je favoriete concept. Standaard zitten er 3 aanpassingsronden in de prijs inbegrepen, ook hier krijg je telkens binnen de 10 werkdagen een update. Indien er toch nog extra aanpassingen moeten gebeuren zullen deze worden aangerekend. Tussendoor communiceren we hoe jij dat wil: via telefoon, mail of gewoon face to face met een lekkere koffie!

Mogelijke projecten: 
Geboortekaartjes, Communie-/Lentekaartjes, Uitnodigingen, menukaarten, werfborden, visitekaartjes, save-the-dates, bedankkaartjes voor jou bedrijf, folders, flyer,..

Geen idee is te gek! 

Totaalconcepten

Wil je graag een eigen ontwerp laten uitwerken? Ik help je graag met je idee. 

Verloop:
Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Op basis van de informatie die ik krijg tijdens dit gesprek maak ik een offerte op maat. Eens deze is goedgekeurd, stuur ik je binnen de 10 werkdagen 3 startconcepten. Van hieruit gaan we verder met je favoriete concept. Standaard zitten er 3 aanpassingsronden/product in de prijs inbegrepen, ook hier krijg je telkens binnen de 10 werkdagen een update. Indien er toch nog extra aanpassingen moeten gebeuren zullen deze worden aangerekend. Tussendoor communiceren we hoe jij dat wil: via telefoon, mail of gewoon face to face met een lekkere koffie!

Mogelijke projecten:

  • Geboorte: Geboortekaartjes, naamstickers, (alternatieve) doopsuikers, bedankkaartjes,…
  • Huwelijk: Save-the-dates, uitnodigingen, menukaarten, welkomsbord, bedankjes, …
  • Lentefeest/Communie: Kaartjes, menukaarten, bedankjes,…
  • Evenementen: Affiches, inkomkaarten, drankkaarten, flyers,…

Ik help graag bij jouw droomevenement! 

Digitale illustraties

Op zoek naar een uniek cadeautje of een persoonlijk decoratiestukje?  Ik tover jou favoriete foto’s om in een digitaal portret. 

Verloop:
Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Op basis van de informatie die ik krijg tijdens dit gesprek maak ik een offerte op maat. Eens deze is goedgekeurd, stuur ik je binnen de 10 werkdagen een eerste versie. Van hieruit gaan we verder op jouw feedback. Standaard zitten er 3 aanpassingsronden in de prijs inbegrepen, ook hier krijg je telkens binnen de 10 werkdagen een update. Indien er toch nog extra aanpassingen moeten gebeuren zullen deze worden aangerekend. Tussendoor communiceren we hoe jij dat wil: via telefoon, mail of gewoon face to face met een lekkere koffie!

Welke foto kies jij?

Webshop

Op zoek naar leuke wenskaarten? Kijk eens rond in onze webshop en ontdek onze eigen collectie kaartjes. Eentje voor elke gelegenheid!