Portfolio - kaartjes

Kertskaartjes op maat - VDP Interieur

Ik had de eer om enkele nieuwigheden te ontwerpen voor VDP Interieur. Ze hadden zelf hun huisstijl al geüpdatet en vroegen om deze door te trekken op o.a. de kerstkaarten voor hun klanten! Een strak ontwerp met een oranje toets leek me perfect bij hun passen. De lijnen lijken samen op de nerven van hout, een kleine knipoog naar hun werk. De binnenkant is bedrukt met wensen.

Kerstkaartjes Corona 2020
- Jenthly Design

2020 was een kutjaar, dat heeft iedereen op z’n eigen manier ondervonden. Om toch het jaar zo positief mogelijk af te sluiten heb ik een set kerstkaarten ontworpen in het thema van de corona crisis. Met een speels ontwerp en humoristische spreuken werd dit de populairste set van het jaar. 

Kerstkaarten set thema corona

Kerstkaartjes 2020 - Jenthly Design

In 2020 heb ik een collectie kerstkaartjes uitgebracht in de vorm van enkele sets. Ze werden per 3 verkocht met bijhorende envelop. 

Postkaarten 2020 - Jenthly Design

Tijdens de eerste lockdown door COVID-19 in 2020 ben ik gestart als student ondernemer. Aangezien iedereen “in zijn kot” moest blijven werden er veel meer kaartjes, brieven, etc per post verstuurd, oldskool style. Om die reden heb ik een collectie postkaarten ontwikkeld! De collectie bestaat uit 6 ontwerpen en zijn verkrijgbaar in set per 2 kaartjes. Je vindt ze in onze webshop.

Flatlay with desk supplies and postcards