Over Jenthly Design

Hallo! Ik ben Jenthe, grafisch vormgever, ontwerper en eigenares van Jenthly Design. 

Ik ben het Jenthly Design verhaal begonnen op 1 juli 2020 met een collectie postkaartjes geïnspireerd door de lockdown vanwege dat ene virus. Ondertussen heb ik mijn eigen stationery collectie uitgebreid met wenskaartjes, rouwkaartjes en notitieblokken.

Daarnaast maak ik ook ontwerpen op maat en heb ik al enkele mooie projecten mogen afwerken. Van persoonlijke bedankkaartjes tot professionele werfborden, alles heb ik met plezier en passie afgewerkt. 

Momenteel werk ik als student-zelfstandige en ben ik laatstejaarsstudent Grafische en Digitale Media – Crossmedia Ontwerp aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Ik was echter te enthousiast en wou niet wachten op mijn diploma om mijn eigen onderneming te starten, and here we are!

Ondertussen zijn we al een jaartje verder (time really flies when you’re having fun!) en ben ik nog steeds even gepassioneerd en enthousiast. Elke bestelling, elke opdracht, elke klant, elk merk is uniek en nieuw, zo geraak ik nooit verveeld en mocht ik al veel toffe mensen ontmoeten. Ik ben dan ook vastberaden om van elke opdracht, ongeacht de grootte, een echt pareltje te maken. Ook de jouwe!

5 random facts about me

1. Ik heb een border collie genaamd Oscar die mijn vaste sidekick is tijdens het ontwerpen.

2. Naast ontwerper ben ik ook een echte bakprinses.

3. Mijn favoriete kleur is roze, valt het op?

4. Mijn favoriete seizoen is de herfst. De kleuren, de gezelligheid, .. oh I love it!

5. Ik reis ook enorm graag. Mijn favoriete bestemmingen waar ik al ben geweest zijn New York, Curaçao & Londen.